Disclaimer 

De inhoud van deze site is auteursrechtelijk beschermd en deze auteursrechten berusten bij Susan Clark Translations. Alle rechten zijn voorbehouden. Informatie van de site mag, tenzij anders aangegeven, niet worden gekopieerd, overgeplaatst, verspreid of opgeslagen zonder schriftelijk toestemming vooraf van Susan Clark Translations.

Hoewel bij het samenstellen van de inhoud van deze site de uiterste zorg is nagestreefd, sluit Susan Clark Translations iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van het handelen op grond van informatie die op of via deze site beschikbaar is.

Aan de informatie die op deze site getoond wordt, kunnen op geen enkele wijze rechten of aanspraken ontleend worden. Informatie op de site kan door Susan Clark Translations worden gewijzigd zonder aankondiging of verplichting.

Privacy

Susan Clark Translations respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk en zorgvuldig wordt behandeld.

Op de website kunt u links aantreffen naar websites van derden. Susan Clark Translations draagt geen verantwoordelijkheid voor de omgang met uw persoonsgegevens door deze derden. Lees hiervoor het privacy statement van de website die u bezoekt.